“Geen verpakking
maar een cadeautje
voor jou klant”

Wie zijn wij en
wat doen wij ?

Wij helpen andere bedrijven heel graag met onze kennis, ervaring en creativiteit aan de perfecte doos. Gebrand, veilig en de perfecte verpakkingsoplossing voor onze opdrachtgever, dát is ons doel.

Elke verpakking moet een doos zijn die je met trots verzend en bij de ontvanger precies het juiste gevoel en de juiste boodschap overbrengt.

Er worden bizar veel spullen en producten verzonden in een doos. Denk aan webshopartikelen, promotionele acties, producten, samples, etc. Voor veel bedrijven is het de eerste live interactie met de eindklant. Wij willen dat jouw eerste interactie er eentje is om niet te vergeten. Jouw mooie producten en diensten verdienen tenslotte toch een mooie verpakking?

Sterker nog; wij praten liever niet over een doos, maar over een verzendoplossing. Want voor ons is dát wat het is. Een oplossing voor jouw verzending, van A tot Z. Samen zorgen we voor een onvergetelijk bezorgmoment voor de ontvanger.

De 6 factoren van de perfecte verpakking!

Bescherming

Essentieel in het verzendtraject is dat de inhoud in dezelfde staat bij de ontvanger aankomt, als dat het door de verzender is afgestuurd. De inhoud moet goed beschermd zijn tijdens de verzending. Dat kan op vele manieren. Welke manier het beste is, hangt uiteraard samen met de inhoud. Is het breekbaar? Is het vloeibaar? Kan het indeuken? Kan het krassen of beschadigen? Kan het kreuken? Zomaar een aantal voorbeelden die bepalen wat de beste verpakking is.

Branding

Je branding of huisstijl doorvertalen in je eigen verpakking is natuurlijk ontzettend gaaf. Het draagt bij aan herkenning en staat professioneel. En nee… het bedrukken van verpakkingen is echt niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Wij kunnen jouw verpakkingen namelijk ook bedrukken in kleine oplages. Hierdoor heb je weinig voorraad en hoef je geen grote uitgaven te doen. Zo blijft het ook voor de ‘kleine ondernemer’ betaalbaar om professioneel voor de dag te komen.

Duurzaam

Het is misschien een beetje een modewoord geworden, maar dat maakt het wat ons betreft niet minder essentieel. Duurzame verpakkingen. Wij kijken o.a. naar het gebruik van FSC gecertificeerde materialen en zo min mogelijk milieubelastende producten. Maar ‘duurzaam’ zit niet alleen in materiaal. Een maatverpakking past beter om het te verzenden product waardoor er minder ‘lucht vervoerd wordt. En minder 'lucht' betekent minder papierafval en meer ruimte in de bus van de bezorger.

Prijs

Wat kost me dat? Nou… dat gaan we met alle plezier voor je uitrekenen! Maar dan hebben we wel wat informatie van je nodig. De prijs is namelijk van veel factoren afhankelijk. De aantallen, het formaat, het materiaal, de bedrukking. Allemaal factoren die invloed hebben op de prijs. Laten we samen zoeken naar de juiste balans in prijs/kwaliteit/verwachting/efficiency. Daarnaast vinden wij het belangrijk wat jouw wensen en eisen zijn.

Impact

Je herkent het vast: je komt thuis en er staat een pakketje op je te wachten. Yes! Je bestelling is binnen! Meestal weet je al wat erin zit omdat je het zelf hebt besteld, maar toch voelt het als een cadeautje. Dat bewuste pakketje heeft impact op je. Als verzender kan jij impact maken op de ontvanger door van je verpakking iets speciaals te maken. Hoe? Dat kan op heel veel manieren. Vorm, bedrukking, materiaal etc. Wil jij ook impact maken op de ontvanger?

Verzenden

De verzending! De laatste stap richting je klant/ontvanger, maar zeker niet de minst belangrijke. Ook daarin hebben wij een overdoosus ervaring. Wat ga je verzenden? Hoe en wanneer moet het aankomen bij de ontvanger? Wij zorgen niet alleen voor een passende verpakking, maar ook dat het op tijd aankomt bij de ontvanger. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook de opslag voor je regelen en verzorgen. Met een overdoosus aan opslagruimte weten wij altijd een plekje voor jou te vinden.

Bel & vertel!

Tijdens een persoonlijk gesprek ontstaan vaak de mooiste ideeën. Vertel ons wat je zoekt en wij geven je een passend antwoord. En meer…