Wij

Zit je met een verpakkingsvraagstuk? Bel en vertel, dat vinden wij leuk! Of laat je horen via het contactformulier en ik neem binnen twee uur persoonlijk contact met je op om alle mogelijkheden door te nemen. Mijn naam is Soerish. En ja, dat ben ik echt op de foto! Waarom? Omdat wij geloven in persoonlijk contact en advies op maat.

Wat?

Wij willen heel graag weten wat jij gaat verzenden. Waarom? Omdat er in veel gevallen meerdere opties zijn om iets te versturen. Soms is het kiezen voor een bepaalde verpakking ‘logisch’ terwijl er toch een aantal alternatieven zijn. Alternatieven waar jij misschien niet direct aan zou denken. En dan komt onze doosus expertise goed van pas. Kan het beter? Kan het opvallender? Kan het steviger? Kan het goedkoper? Laat ons weten wat jij gaat versturen, dan kijken we samen naar de beste verzendoplossing.

Wie?

Als je goed in beeld hebt naar wie je iets verstuurd, komt gevoel om de hoek kijken. Welk gevoel wil jij de ontvanger ‘geven’? Je herkent het zelf vast ook: je komt thuis en er staat een pakketje op je te wachten. Meestal weet je al wat erin zit omdat je het zelf hebt besteld, maar toch voelt het als een cadeautje. Dat bewuste pakketje heeft impact op je, geeft je een bepaald gevoel. Als verzender kan jij impact maken op de ontvanger door van je verpakking iets speciaals te maken. Hoe? Dat kan op heel veel manieren. Vorm, bedrukking, materiaal etc. Wil jij ook impact maken op de ontvanger?

Waarom?

Waarom verstuur jij wat je verstuurt? In eerste instantie misschien een beetje een gekke vraag. Maar zodra je jezelf de vraag stelt, komen er vaak allerlei ideeën naar voren. Elke zending dient zijn eigen doel, heeft een eigen bestemming. Moet het opvallen of juist discreet zijn? Bedrukt of onbedrukt? Is het in combinatie met een offline mailing en moet er herkenning zichtbaar zijn? Vaak is het meer dan alleen een verpakking. Zullen wij die ideeën samen bespreken en de juiste Doosus branding in de verpakking verwerken?

Daag ons uit...

Binnen 2 uur bellen we jou met een passend antwoord!

De antwoorden op deze vragen zijn uiteraard niet verplicht, maar dragen wel bij aan onze beeldvorming.

Bel & vertel!

Tijdens een persoonlijk gesprek ontstaan vaak de mooiste ideeën. Vertel ons wat je zoekt en wij geven je een passend antwoord.

En meer…